Recenze /0.2/ - Krém na Ruce

29. prosince 2012 v 18:08 | Dyamond-Girl |  Recenze..
Ahoj, konečně jsem se dostala k dalšímu dílu recenze :D Dneska vám představím opravdu fantastický krém na ruce a nehty :)

Kréma na ruce a nehty - Hand a Nagel Balsam

Značka: Balea
Cena: cca. 20-,kč
Koupeno v drogerii DM..


Intenzivní péče a ochrana pro jemné a pěstěné ruce a silné nehty.
Rychle se vstřebává a nemastí.
Dermatologicky testováno.

Voní to sedmikráskami, opravdu funguje ruce nejsou suché už od prvního použití, je dobré si tím ruce natírat víckrát deně.

Jsem s tím naprosto spokojena..
Proto dávám: 100%

Dyamond-girl


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 | Web | 29. prosince 2012 v 18:52 | Reagovat

Tento mám doma. Je super! :))

2 Lexi | E-mail | Web | 29. prosince 2012 v 19:55 | Reagovat

Levn a vypadá to super. Jedině že bych někoho doma poprosila, protože rozjíždím velkou sbírku na tablet :D

3 stepik | Web | 29. prosince 2012 v 20:36 | Reagovat

Už jsem někde viděla recenzi na tento krém!Musím být bezva.

4 Terr:*♥ | Web | 29. prosince 2012 v 20:40 | Reagovat

Mám ho doma a používám ho docela často právě kuli tomu že nemastí:)

5 Adele Violet | Web | 29. prosince 2012 v 20:48 | Reagovat

Já krémy na ruce nepoužívám.. Nepotřebuje.  Ale značka Balea je super, takže i podle recenze i podle značky, tento krém vypadá kvalitně...

6 Eff | Web | 29. prosince 2012 v 21:36 | Reagovat

úplně stejnej mám doma!je super každej den ho používám...jinak pěknej blog!

7 michaela-svet | 30. prosince 2012 v 10:26 | Reagovat

Dojdu si ho koupit :) Potřebuju ho ..

8 Łucink@ | Web | 30. prosince 2012 v 11:40 | Reagovat

Jee ten má ségra :) myslím že jsem jí ho jednou kupovala :D

9 fashi | Web | 30. prosince 2012 v 13:50 | Reagovat

tenhle neznám, protože já krémy nepoužívám
úpa božíí dess... ;D

10 Anet | Web | 30. prosince 2012 v 15:13 | Reagovat

balea jak koukám je teď populární značka :D já miluju krémy na ruce už jen pro to že je mám hodně suché myslím ty ruce :DD

11 Reita-kun | 30. prosince 2012 v 17:07 | Reagovat

Zajímavé...:) Já sice krém na ruce nepožívám, ale někomu ta recenze třeba pomůže..:D

12 Christopher Maurice | E-mail | Web | 2. ledna 2013 v 0:58 | Reagovat

vyzkouším :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Wanna be Affs* ? ZDE ____ Reklamy ZDE
Ohodnotit blog ? ZDE ________ Aff* ZDE