Recenze /0.3/ - Pleťová maska..

23. ledna 2013 v 19:14 | Dyamond-Girl |  Recenze..
Slibovaná recence na pleťovou masku :)
Konečně tady :D

Samohřejivá pleťová maska - na akné

Značka: Garnier
Cena: cca. 47-,kč
Koupeno v drogerii DM..


Samohřejivá pleťová maska od garnieru na akné, čistí a ozdravuje pleť do hloubky. Uvolňuje póry od nečistot a přebytku kožního mazu, které je ucpávají. Pleť je vyčištěna do hloubky a neleskne se. Póry jsou ozdravené na 7 dní.

Použití: naneste masku zejména na T-zónu (brada,čelo,nos) nechte působit 3minuty a poté opláchněte.
Barva masky: šedivá

Maska opravdu funguje, hřeje a pěkně voní póry doopravdy uzdraví, ale jenom na 7 dní je poté zřetelně vidět jak přestává působit a póry se vracejí. Po smití masky jsem měla červený obličej ale během asi 2 hodin se to spravilo.
Balení je určeno na 2 použití.Jinak jsme spokojená...

Dávám: 75%

Dyamond-girl
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa


Komentáře

1 Joss | E-mail | Web | 23. ledna 2013 v 19:30 | Reagovat

mhm, niečo takéto by som asi aj potrebovala, akurát niečo takéto zháňam a netuším, čo by som si na tieto svoje problémy mala kúpiť, no tak použijem asi toto, možno to na mňa bude mať trochu iné účinky, pohľadám to v obchode, teda pokúsim sa a vyskúšam to. Je to celkom dobrý typ. :) A budem pozorovať tie účinky. :D Som zvedavá, čo objavím. :D Ďakujem za typ. :) A pekná recenzia. :)

2 Celene | Web | 23. ledna 2013 v 19:30 | Reagovat

až na ten červený obličej to nezní zle :D

3 N. | Web | 23. ledna 2013 v 19:49 | Reagovat

Hmm, hodilo by se to. Asi si to zajdu koupit :)

4 Lexi | E-mail | Web | 24. ledna 2013 v 17:03 | Reagovat

Díky Bohu nemám Akné :) Ale recenze se ti mooc povedla :D

5 weo-on-liu | 24. ledna 2013 v 18:02 | Reagovat

Takovou jsem jednou měla v časopise :D

6 Adele. ▲ | Web | 24. ledna 2013 v 18:08 | Reagovat

Já akné zatím nemám, takže nepoužívám pleťové masky, ale jednou jsem měla čokoládovou, ze srandy z H&M asi neni proti akné, ale je výborná, vyzkoušej jí, stojí myslím, že 49 Kč a mají různé druhy jako třeba.: jahody, čokoláda, borůvky.. :)) (y)

7 K. | Web | 24. ledna 2013 v 18:25 | Reagovat

vypadá dobře :D

8 Pagess | 24. ledna 2013 v 18:35 | Reagovat

já už raději masky nepoužívám z té minulé jsem se pěkně osypala :DD ale vypadá dobře :)

9 Mája* | Web | 25. ledna 2013 v 15:49 | Reagovat

Já masky nepoužívám,ale jednou jsem jednu měla a bylo to fajn,:))

10 *M | Web | 25. ledna 2013 v 21:21 | Reagovat

Já masky taky nepoužívám ale tuhle má myslim kámoška a je s ní spokojená :))

11 Pagess | 26. ledna 2013 v 12:57 | Reagovat

V tomto článku: http://pagess.blog.cz/1301/serazeni-affs-a-naber-novych je něco o affs :)

12 Anča ^_^ | E-mail | Web | 26. ledna 2013 v 13:19 | Reagovat

[2]: asi tak :D

13 » SoulSister') | Web | 26. ledna 2013 v 14:25 | Reagovat

Já pleťové masky nějak nepoužívám, i když bych je potřebovala. Zatím si ale vystačím s čistící vodou :) Ale zkusím se po ní kouknout:) S červeným obličejem se smířím, ale není to nic co by BB Cream nespravil :D Jinak hezkej blog;)

14 CatWoman | Web | 26. ledna 2013 v 14:29 | Reagovat

Luxusníí !" Hej, to teď potřebuju ! :D
Potřebuju už něco na ten svuj xicht :DD

15 Patty | Web | 26. ledna 2013 v 14:46 | Reagovat

Vypadá to zajímavě;)

16 Lůca | Web | 27. ledna 2013 v 15:35 | Reagovat

masky zbožnuju...dělám si i ty domácí...takže určitě vyzkouším :)

17 Christopher Maurice | E-mail | Web | 27. ledna 2013 v 21:11 | Reagovat

že bych to vyzkoušela :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Wanna be Affs* ? ZDE ____ Reklamy ZDE
Ohodnotit blog ? ZDE ________ Aff* ZDE